Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.
Dodatak ishrani ne može biti zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu.

U redu
bronhoklir-logo

Bronhoklirsyrups jagorčevina

i timijan

ŠTA JE I ČEMU JE NAMENJEN?

Bronhoklirsyrups Jagorčevina i timijan je sirup spravljen od darova iz prirode: jagorčevine, timijana i ehinacee.

Izbor ovih sastojaka nije slučajan - svaki od njih doprinosi na svoj način smanjenju kašlja i pratećih tegoba.

Jagorčevina

Jagorčevina je jedan od vesnika proleća i osim svog lepog cveta poznata je kao lek protiv oboljenja disajnih puteva. Bogata lekovitim sastojcima, jagorčevina utiče na pokretanje sekreta i brže iskašljavanje.

Timijan

Lekovitost timijana poznata je još od stare Grčke - njegov aktivni sastojak timol je moćan prirodni antiseptik i koristi se protiv kašlja. Timijan takođe ima zavidne količine gvožđa, kalcijuma, smole i vitamina A. Zbog svoje arome i svojstava obavezno se nalazi i u pastama za zube - jer ne samo da čisti nego i ojačava desni.

Ehinacea

Moćan prirodni antibiotik, ehinacea je takođe i moćan saveznik kada se telu vraća snaga - jer utiče na jačanje imuniteta. Ehinacea povećava odbrambene sposobnosti organizma, tako što se povećava broj leukocita, odnosno belih krvnih zrnaca. Istovremeno, stimuliše sintezu interferona, proteina koji učestvuju u odbrani organizma od virusnih infekcija.

Kombinacija ova tri sastojka utiče na lakše iskašljavanje čime se čiste respiratorni putevi uz podizanje imuniteta organizma.

KAKO SE UPOTREBLJAVA?

Odrasli i deca iznad 12 godina: 3-5 puta na dan po 5 ml sirupa (mala kašika ili kesica).

NAČIN PRIMENE

Oralna upotreba. Pre upotrebe promućkati sirup.

TRAJANJE PRIMENE

7 (sedam) dana.

KAD NE SME DA SE UPOTREBLJAVA?

Ne preporučuje se osobama alergičnim na neki od sastojaka proizvoda, bilo koju Primula vrstu i vrste familije Lamiaceae. Upotreba sirupa se ne preporučuje u periodu dojenja. Neophodan je oprez kod dijabetičara.

Saznajte više o sirupu
Bronhoklirsyrups Jagorčevina i timijan

Pogledaj često postavljana pitanja
providna poz